POLÍTICA DE PRIVACITAT

L’Associació d’Empreses de Catalunya d’Activitat Física i Fitness (d’ara endavant, ADECAFF), es preocupa per la transparència i la seva privadesa. En conseqüència, a continuació li indiquem de forma detallada el tractament que realitzem de les dades de caràcter personal, així com tota la informació que hi sigui relativa.

1. Responsable de tractament

Les seves dades personals seran tractades per ADECAFF amb domicili al Carrer de Viladomat n·174, 08015, Barcelona i amb NIF G-65088049.

Per adreçar-se a nosaltres posem a la seva disposició els següents mitjans de contacte:

Telèfon: 656489455
Correu: info@adecaf.cat

2. Finalitat del tractament de les dades personals

La principal finalitat de tractar les seves dades personals és la de gestionar les seves dades de contacte, inscripció a esdeveniments organitzats i l’enviament de comunicacions comercials sobre els nostres productes, serveis i esdeveniments.

De la mateixa manera, ens permetrà gestionar el seu compte d’usuari i proporcionar-li l’accés a determinats continguts o serveis.

En addició, si ha marcat les respectives caselles en el formulari corresponent, podrem tractar les seves dades per:

– Remetre-li la Newsletter informativa mensualment així com els Reculls de Premsa setmanals.
– Remetre-li informació addicional relacionada amb ADECAFF, com per exemple, formularis o enquestes d’opinió, invitacions a esdeveniments, entre altres.
– Remetre-li promocions, descomptes o altra informació de tercers amb els que ADECAFF pugui mantenir relació comercial o col·laboració, com per exemple dels patrocinadors i espònsors.

3. Legitimació per al tractament de les seves dades

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

– Interès legítim del responsable.
– Consentiment de l’interessat.
– Llei 3/2008, de 23 d’abril, de l’exercici de les professions de l’esport.
– Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals.

4. Comunicació de dades

Les seves dades no seran cedides venudes o posades a disposició de cap altra forma a cap tercer, llevat dels possibles proveïdors de serveis que ADECAFF pugui tenir, com per exemple per l’enviament del Newsletter o el Recull de Premsa. Tanmateix, en cap cas es tractaran les dades per a finalitats pròpies.

5. Transferències de dades internacionals

En cas que ADECAFF tingui proveïdors internacionals, és possible que les seves dades es transfereixin internacionalment. Tot i això, ADECAFF s’assegurarà que aquests tractaments de dades es protegeixin i comptin amb les garanties corresponents, ja sigui amb l’ús de Clàusules Tipus aprovades per la UE o acords marc que estableixen un marc estandarditzat per al tractament de dades d’acord amb els requisits del Reglament Europeu de Protecció de Dades i proporcionen les garanties suficients.

6. Duració del tractament

Les dades personals només seran retingudes durant el temps mínim necessari per a les finalitats del seu tractament o fins que l’usuari sol·liciti la seva suspensió.

Si considera que ja no té interès en formar part d’ADECAFF o en rebre les nostres comunicacions, podrà comunicar-ho a ADECAFF mitjançant els canals proporcionats.

Un cop es doni de baixa, ADECAFF podrà conservar les seves dades amb caràcter anònim per finalitats estadístiques o degudament bloquejades per a complir amb les seves obligacions legals.

7. Exercici dels seus drets

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si ADECAFF tracta, o no, dades personals que els concerneixin.

Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació o portabilitat mitjançant comunicació per correu electrònic a info@adecaf.cat, a l’atenció del Responsable de Protecció de Dades.

Quan es realitzi l’enviament de comunicacions comercials utilitzant com a base jurídica l’interès legítim del responsable, l’interessat podrà oposar-se al tractament de les seves dades amb aquesta fi.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat a qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

A més, l’informem que podrà interposar reclamació davant l’Autoritat de Control competent a través del seu lloc web: www.agpd.es, si considera que ADECAFF ha tractat les seves dades contravenint la present Política de Privacitat o qualsevol altra normativa vigent relacionada.

8. Acceptació i canvis d’aquesta política de privacitat

És necessari que l’usuari hagi llegit i estigui conforme amb les condicions sobre la protecció de dades de caràcter personal recollides en aquesta Política de Privacitat, així com que accepti el tractament de les seves dades personals perquè es pugui procedir amb les finalitats indicades. L’ús de la pàgina web implicarà l’acceptació de la Política de Privacitat.

ADECAFF es reserva el dret a modificar la seva Política de Privacitat d’acord amb el seu propi criteri o motivat per un canvi legislatiu, jurisprudencial o doctrinal de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Pot consultar també l’Avís Legal i la Política de cookies.

Última modificació: 06/07/2021